IDEAL 4000 RONDO

5 komorni profil PVC oken ALUPLAST IDEAL 4000 ROUNDLINE z gradbeno globino 70 mm je za tiste, ki iščejo izjemne možnosti kreativnosti. Zaobljeni obrisi modernega SOFT DESIGNA nudijo atraktiven videz in se popolnoma zlijejo s karakterjem modernih interjerjev, kjer skupaj z raznimi tipi okenskih polic omogočajo dodatno stilizacijo oken in prilagoditev značaju interjerja.


Sistem se izvrstno izkazuje v gradnji družinskih in stanovanjskih hiš ter v primeru menjave oken, ki pogosto ni mogoče povečevati okenskih odprtin. Nadaljnja pomembna prednost tega sistema je znižana višina okvirja in krila, kar povečuje površino zasteklitve in omogoča, da v sobo prihaja več svetlobe.


Poleg tega zaradi svojih izjemnih toplotnoizolacijskih lastnosti, minimalnih težav z vzdrževanjem, dolgo življenjsko dobo in visoko uporabno vrednostjo sodi v sam vrh na področju plastičnih oken.SHEMA PROFILA:


Lastnosti:


 Profili: Nemški 5i komorni profil PVC profilov ALUPLAST brez dodatkov svinca z gradbeno globino 70 mm in mogočno jekleno galvanizirano ojačitvijo v vseh delih okvirja in krila, katerega dimenzije so izdelane na podlagi statističnih izračunov za dana razmerja elementov.


 Steklo: Izolacijsko dvojno steklo v sestavi float 4/16/ 4 mm U=1,0 W/m2K. Za doplačilo se lahko vstavi trojno steklo s koeficientom U=0,8 W/m2K.


 Tesnjenje: Dve obrobni trajno prožni tesnili EPDM (eno na okvirju, eno na krilu) za popolno tesnjenje proti vtekanju vode in vremenskim vplivom.


 Okovje: Avstrijsko obrobno okovje MACO MULTIREND.