NOTRANJA LESENA VRATA


Ko gre za vprašanje podnebnih sprememb in omejenih energetskih..


Klasična ali moderna izvedba, ki jo izberemo za notranja lesena vrata pri PVC Markus, naj odražajo vaš individualni slog opremljanja.


Občudovanje obiskovalcev se začne pri vstopu v vašo nepremičnino. Pri notranjih vratih je potrebno zbrati nekaj informacij, ki bodo vplivale na izbiro vaših notranjih vrat.

  • DIMENZIJE: poznati moramo natančne dimenzije notranjih vrat. V kolikor boste izmero delali sami, je dobro vedeti, da je za širino vrat potrebno upoštevati celotno zidno odprtino. Najbolje je, da izmero prepustimo strokovnjakom. Ti nam bodo strokovno izdelali točno ponudbo glede na izmere, ki jih bodo opravili.

  • MATERIAL: notranja vrata so lahko lesena, PVC ali aluminijasta. Pri PVC Markus vam nudimo vse troje. Lahko se uporabi kombinacija omenjenih materialov in stekla. Upoštevati pa je potrebno še končni izgled pohištva in barve sten.

  • NAČIN ODPIRANJA: potrebno je upoštevati gibanje po prostorih. Temu je potrebno prilagoditi način odpiranja vrat. Notranja lesena vrata imajo lahko krilni, drsni ali harmonika način odpiranja.

  • ESTETIKA: tukaj zajemate vse podrobnosti vrat. Robovi, slog (moderen ali klasičen), poslovna vrata, ali so podboji vidni ali skriti, ali so vrata vgrajena v steno, katere kljuke bomo izbrali in tako naprej.


Vzdrževanje notranjih lesenih vrat


Notranja vrata ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Predvsem zaradi dejstva, da niso izpostavljena vremenskim vplivom. Občasno jih moramo obrisati z vlažno krpo. V kolikor je proizvajalec za notranja lesena vrata predpisal točno določeno čistilo, moramo to upoštevati.


Na kaj moramo biti pozorni pri notranjih lesenih vratih


Pri notranjih vratih je potrebno nameniti pozornost na okvir vrat. Če imajo notranja vrata kovinski okvir, je nujno potrebno namestiti na okvir peno ali gumo. Tako bomo preprečili glasen pok, ki bo nastal pri zapiranju vrat. To je še zlasti pomembno za več stanovanjske objekte, da ne bomo deležni pripomb ostalih stanovalcev v bloku ali hiši.


Za več informacij ali pripravo ponudbe nas pokličite na External link opens in new tab or window01-292-7173 ali pa nam pošljite External link opens in new tab or windowpovpraševanje. Veseli bomo vašega kontakta


PREBERITE SI VEČ V SPODNJEM KATALOGU

 


PRIPOROČAMO