PVC OKNA PO MERI


PVC okna so najbolj priljubljena izbira pri opremljanju stanovanjskih objektov, saj ponujajo številne prednosti v primerjavi z alternativami. Mnoge izmed teh prednosti izvirajo iz dejstva, da je PVC enostavno oblikovati, na ta način pa material ponuja veliko svobode pri izdelavi dovršenih okenskih profilov in naprednih sistemov, s katerimi lahko dosežemo posebne učinke in funkcionalnosti. Ker gre za dokaj enostaven postopek, je cenik PVC oken tudi v tem primeru zelo ugoden, končni rezultat pa je običajno naravnost navdušujoč.

PVC okna na zalogi že ponujajo širok izbor standardnih oblik in dimenzij, pogosto pa se zgodi, da je treba vseeno uporabiti prilagojena okna. PVC okna po meri so v tem primeru kot nalašč – izdelamo lahko okna poljubnih oblik in velikosti, tako da brez težav ustrežemo še tako zahtevnim strankam.

PVC okna po meri vašega doma


Izdelava prilagojenih PVC oken

 

Če PVC okna na zalogi ne ponujajo prave rešitve za vgradnjo v objekt, bo treba okna izdelati po meri. Na srečo to ni preveč zahtevno, saj PVC omogoča učinkovito obdelavo za ugodno ceno. Cenik PVC oken je le malenkost dražji, če so izdelana po naročilu, končni izdelek pa povsem odgovarja željam naročnika, tako da je cena vsekakor upravičena.


Izdelava prilagojenih PVC oken vključuje predvsem oblikovanje profilov na podlagi točnih specifikacij. PVC je termoplast, ki se pri visokih temperaturah lahko poljubno oblikuje, material pa enostavno vbrizgamo v posebej pripravljen model. Na ta način lahko po meri oblikujemo vse elemente okenskega okvira, medtem ko za učinkovito zasteklitev izrežemo ustrezne oblike iz steklenih plošč.


Najpogosteje PVC okna po meri izdelujemo v nestandardnih dimenzijah. Dokaj pogosta pa so tudi povpraševanja po oknih prilagojenih oblik, predvsem po krožnih in polkrožnih oknih. Posebno vrsto po meri izdelanih oken predstavljajo še okenski profili s posebnimi funkcionalnostmi, recimo s prilagojenimi mehanizmi odpiranja ali s spremenjenimi sistemi prezračevanja ter izolacije. Možno je doseči različne učinke, seveda pa je pri zahtevnejših projektih izdelava nekoliko dražja.

Okna po vaših željah in po ugodni ceni

 

PVC omogoča učinkovito in ugodno obdelavo. Tako vam lahko zagotovimo kakovostne izdelke, ki bodo v celoti odgovorili na vaše želje in potrebe, hkrati pa bodo tudi cenovno dovolj dostopni. Včasih se v želji po prihranku išče za poceni okna ali pa se izbirajo neustrezni izdelki, a to ni potrebno – ne glede na to, ali velja za PVC okna akcija ali ne, bodo ta okna izjemno ugodna glede na to, kako prepričljive prednosti ponujajo.


Pomisleki glede cenika PVC oken so pri izdelavi oken po naročilu dokaj pogosti, a neutemeljeni. Ker lahko na ta način izdelamo cenovno ugodno, a izjemno učinkovito rešitev za praktično vsak primer, je razmišljanje o ceni odveč. Čeprav za takšna PVC okna akcija običajno ne velja, so cene dostopne in privlačne, predvsem pa je pomembno to, da zagotovimo idealne lastnosti končnega izdelka, ki ceno brez težav upravičijo.


Glede na ugodno ceno in odličen končni izdelek je izdelava PVC oken po meri priljubljena izbira tudi med tistimi, ki sicer nimajo posebnih zahtev, bi pa radi izkoristili prilagodljivost PVC oken in dodali piko na i opremi, ki bo na dolgi rok močno odločala o kakovosti bivanja v stanovanjskih prostorih.PRIPOROČAMO